Volg Friso op Twitter
Strava
25 maart 2005 door Friso

Zo ziet de toekomst van audio en video er uit: mensen hebben een media center PC, een kale eindversterker met wat luidsprekers (ongetwijfeld 5.1 en 7.1 meuksetjes van een paar honder euro, maximaal) en een of meerdere beeldweergevers: een klein schermpje voor het nieuws en een grote voor het bekijken van films. Met die basissetup in gedachten is op zolder een oude PC in de koof ingebouwd. Luidsprekers worden sowieso zelf gebouwd, want het moet allemaal netjes passen, goed staan & een proper geluid voortbrengen, maar de tussenstap was lastiger. Waar haal je een goede zeskanaals versterker vandaan? En bovendien: waar vind je er één die ook netjes in de 40x15x90 ruimte in het koofje past?

Klik hier en lees meer...

19 maart 2005 door Friso

Wat is er nou leuker dan naar de dierentuin met een stel kleine mannen? Hier foto's van een leeuw, een tijger, wat rare beesten, een vreemde vogel en héél veel (kleine) apen...