Volg Friso op Twitter
Strava
16 augustus 2005 door Friso

Na een jaar prutsen met nieuwe drivers, oude drivers, andere drivers en natuurlijk met Powerstrip, waarbij het me nooit lukte om een breedbeeld signaal naar mijn Sony Wega te sturen, is het eindelijk zo ver: het heeft Ati behaagd een verse driver uit te brengen die ook via de TV-Out een breedbeeldsignaal kan versturen.

Jammer dat-ie op zo'n lage resolutie draait... Ach, geduld is een schone zaak.

16 augustus 2005 door Friso

We kregen de afgelopen tijd veel vragen (vooral uit het buitenland) hoe het toch met dat lieve kleine poesje ging, dat we in oktober 2004 uit Spanje mee namen.

Wel, het was al een klein fel dametje... en inmiddels kan dat "klein" er steeds meer vanaf. Dit is letterlijk een katje dat je niet zonder handschoenen aan moet pakken!

Oktober 2004. Rates is net bij ons ingetrokken. Zoals verwacht wordt er eerst twee dagen wat geblazen en wat ongemakkelijk gedaan. Vooral door Rates; Sjaak was zeer nieuwsgierig naar deze verse vrouwelijke bewoner. Hoe jong ook! Hoe dan ook: zoals katten betaamt liggen ze binnen de kortste keren lekker samen te pitten. Hoe warmer hoe fijner! Al is er enige concurrentie over het plekje tégen de verwarming...

In November gaat Rates op onderzoek uit. Ontdekt dat beeldschermen niet te foppen zijn, en dat laptops een goede vervanging voor een bezet kussen bij de verwarming vormen. Verder ontdekt ze dat er in de prullenmand bijan altijd leuke propjes zitten. In het begin vonden wij dit nog énorm komisch. Tegenwoordig balen we er van dat we niets meer in de prullenmand kunnen gooien. Óf Rates haalt het er uit, of ze vindt wel een andere manier om zich te vermaken.

Januari 2005: Rates groeit en Sjaak krimpt. (OK, in de breedte...) Verder leert Rates dat het niet verstandig is om óveral in te kruipen.

Vechten en knuffelen blijven elkaar in rap tempo opvolgen. Hoewel Rates gesteriliseerd wordt, wordt ze er amper rustiger van. Wij hoopten nog dat ze nu papier- en prullenbakken met rust zou laten... IJdele hoop dus.

Juli 2005. Wij zijn in Zuid-Afrika om leeuwen te bekijken. Rates heeft haar geheel eigen mening over leeuwen en laat aan "opa Jan" zien hoe leeuwen wat haar betreft behandeld mogen worden...

Augustus 2005. Rates doet weinig meer onder voor Sjaak, die er overigens ook steeds getrainder uit gaat zien. Ook beren kunnen op weinig respect van onze vurige Spaanse rekenen.

 

8 augustus 2005 door Friso

...in het hoenderhok voor de meeste bedrijfskundigen. Leesbaar, helder en met een frisse kijk op de manier waarop we "werk" in de 21e zouden moeten definieren.

What Business Can Learn From Open Source

2 augustus 2005 door Friso

Van 9 tot 30 juli reisden we door Zuid Afrika. Het thema van deze reis was "natuur" en we schoten in totaal 2875 foto's bij elkaar. Op deze pagina vind je verwijzingen naar de eerste selectie: alle foto's die echt niet OK waren, zijn verwijderd. In totaal zijn er nog 1822 over.

Alle foto's zijn verkleind en gecomprimeerd. De foto's op deze site zijn dus géén vergelijk voor de werkelijke foto's.