Volg Friso op Twitter
Strava
29 september 2005 door Friso

 

Gisteren gezien. Jeeses wat goed! Echt een heerlijk concert, met natuurlijk veel oud stamp- en meezingwerk, maar ook nummers van de nieuwe CD Later Is Nu.

De mysterieuze gitarist uit "ren Lenny ren" [100920 EDIT: J.B. Meijers!] duikt hier overigens ook weer op en geeft een lekker scherp randje aan de muziek mee. Kortom: als je nog kaarten kunt krijgen, koop ze dan! (En voor sommigen geldt dan weer: ga ook naar het concert als je kaarten hebt... We misten gisteren weer eens iemand. Vreemd genoeg dezelfde persoon die er ook al in slaagde om kaartjes voor Freek de Jonge te laten verlopen... ;-)

www.dedijk.nl
21 september 2005 door Friso

Helemaal te gek: een vrouw op afstandsbediening.... Onderzoekers van NTT zijn er in geslaagd om met electronische pulsen invloed uit te oefenen op het evenwichtsorgaan. Bekijk het waaaazige filmpje op forbes.com... maar lees ook de uitleg. Best cool eigenlijk.

14 september 2005 door Friso

Hoera! Dit maal met een snelheid als een speer: Paola Isabelle heet ze, ze weegt 3600 gram en alles doet het!

4 september 2005 door Friso

Tussen 9 en 30 juli 2005 trokken wij door het noordelijke deel van Zuid Afrika. Voor het gemak hieronder een kaartje met onze route.

Klik hier en lees meer...