Volg Friso op Twitter
Strava
24 augustus 2007 door Friso

Opa & Oma Wittebol denderen vrolijk door. Geen kroonjaar, dus ook geen grote festiviteiten. Wel een klein suprise-uitje. En een verassing wás het! Oh ja: het kan nog. Voor de enorme som van 184 euro's met een familie van 13 personen een middag op stap, inclusief eten & drinken. Kortom: nog een low-budget surprise uitje ook ;-)

Op 25 augustus organiseerden we een surprise-uitje voor Opa en Oma. Eigenlijk hadden we dit uitje al met Opa's verjaardag willen organiseren, maar door allerlei ziekte, ellende en andere narigheid kwam het er niet van. Dus nu was de aanstaande 66e trouwdag ook een goede reden! We spraken met Opa en Oma af dat we op een zaterdagmiddag lekker met ze zouden gaan lunchen, maar in het geniep werd de hele familie Wittebol bijeen getrommeld.

We genoten eerst van een pannenkoek (hoewel pannenkoekenhuis de Stapelbakker bij nader inzien niet echt een aanrader bleek: het duurde heel lang en de pannenkoeken waren maar amper gaar!) maar vooral van het feit dat we weer eens met z'n allen bijeen waren. Opa en Oma vonden het nú al fantastisch.

Vervolgens gingen we naar uilenpark De Paay, even verderop.

Ik heb de foto's (pure luiigheid!) niet voorzien van nader commentaar en ik heb ze ook niet op tijd geordend. Ze zijn gewoon geordend per set van de persoon die de foto's gemaakt heeft. Eerst de set van Inki; dan die van Siem, vervolgens die van Jelmer en als laatste mijn eigen plaatjes.

11 augustus 2007 door Friso

Het échte hooggebergte durven we nog niet op te zoeken met bepakking & kar. Daarom reisden we dit jaar af naar Zuid-Duitsland, alwaar zich in het Zwarte Woud en vooral de Schwäbische Alb hellinkjes bleken te bevinden die ons noopten tot terugschakelen, vèr terugschakelen...

Gelukkig kregen we er veel voor terug: vakwerkhuisjes, burchten, roofvogels, hertjes, hermelijntjes en ander wild, bratwurst mit pommes en natuurlijk heel wat Kuchen en Torten.

We begonnen de vakantie overigens kalmpjes, door eerst vanuit Tübingen (prachtig oud studentenstadje) een bezoek te brengen aan Joris en Vanessa, die net een kleine gekregen hebben: Julian. Met hen bezochten we onder andere eerst de burcht van Schloss Lichtenstein. Pas daarna gingen we op pad.