Volg Friso op Twitter
Strava
28 april 2008 door Friso

Op 28 april werd Opa Wittebol 90 jaar. We hebben hem een beetje in de maling genomen. Tijdens een etentje hadden we het over zijn verjaardag en vertelden hem dat hij en oma nu toch wel te oud werden om hun verjaardag echt nog te vieren. We voegden er aan toe dat we al bezig waren een surprise feestje voor mijn vader (yep in de wandelgang en vooral bij Noor dus Opa Jan!) te organiseren. Die werd immers 65 en moest natuurlijk ook in de bloemen gezet worden. Opa zou dan ook alle familie zien en dan zou het toch ook een leuk feestje voor hem zijn...

Opa protesteerde niet, maar je kon aan zijn gezicht toch wel zien dat hij graag een feestje zou hebben. Wist hij veel dat we al lang van plan waren om niet alleen de familie, maar ook nog een select groepje oude vrienden uit te nodigen? Kortom: we regelden een lunch en verstuurden een paar mailtjes ;-) Hieronder - geordend naar fotograaf - de foto's van de gezellige (en vooral zon overgoten!) middag die dit opgeleverd heeft.

6 april 2008 door Friso

Om diverse redenen besloten we dat de laatste rustpauze voor onze verhuizing maar moest samenvallen met Siem's verjaardag. Omdat we Limburg al wel zo'n beetje kennen, besloten we het net iets verder, hoger en blubberiger te zoeken. De Eifel dus. Om precies te zijn: Hollerath. Vlak tegen de Belgische grens en op een dik uur rijden van Maastricht. Wij gingen overigens bij Venlo de grens over en reden er in een kleine drie uur naar toe. Prima te doen dus!

Klik hier en lees meer...