Volg Friso op Twitter
Strava
8 mei 2008 door Friso

We kregen van de kinderopvang het verzoek om de twintig leukste foto's van Noor op te sturen. Lastig! Dit is onze, uiterst arbitraire, selectie. Veel plaatjes zijn al bekend, maar dit is natuurlijk wel een leuke samenvatting van twee jaar Noor!

7 mei 2008 door Friso

Om met Koos Koets te spreken: Jeemig de Peemig, wat gaat het hard! Je knippert een keer met je ogen en er is al weer een verjaardag te vieren. Maar als je dan even rustig gaat bekijken wat er in dat jaar allemaal gebeurd is... Pfff!! Onze kleine Noor is inmiddels een hele dame geworden. Met een eigen mening en zo... Voornamelijk "Nee" trouwens. Overigens meestal buitengewoon eloquent gebracht: "Willik niet!"

Klik hier en lees meer...
4 mei 2008 door Friso

Noor had dit jaar al donders goed in de gaten dat haar verjaardag er aan zat te komen. Op Koninginnedag was ze er al van overtuigd dat de slingers in de straat voor haar bedoeld waren en bij de vraag naar haar grootste wens was toch al snel duidelijk wat ze wilde hebben... Een fiets! Natuurlijk moest het direct uitgeprobeerd worden. En voor wie het niet gelooft dat ze op haar tweede verjaardag al kon fietsen: we hebben het op film! ;-)

Na het verjaardagsontbijtje gingen we trouwens nog even naar buiten en daar kwam weigering op weigering. Iedereen kreeg te horen dat de fiets van Noor was, maar fietsen, ho maar...