Volg Friso op Twitter
Strava
30 juli 2008 door Friso

Het klinkt gek, maar hier deden we het ook een beetje voor. De poezen zaten natuurlijk aan de Mooierstraat een beetje te verpieteren. Nu hebben we een lekkere grote tuin en we wonen aan een rustig straatje, dus kunnen ze lekker (weer) naar buiten. Voor Rates best spannend natuurlijk, want iets anders dan een vuilnisbelt op de Col de Rates (check onze vakantie in Spanje voor details...) heeft ze waarschijnlijk nooit van de buitenwereld gezien. Daarom voorlopig nog maar even aan een riempje, zodat we haar tenminste uit die 7 sloten kunnen vissen...

23 juli 2008 door Friso

Voor al diegenen die enorm nieuwsgierig zijn naar de voortgang van onze verbouwing, hieronder een sneak preview.

Voor....

en Na!

De bottom line: het is nu dik 8 weken terug dat we de sleutel kregen van ons nieuwe huis. Gedurende zes weken was het een komen en gaan van bouwvakkers, stukadoors, schilders, timmerlieden, interieurbouwers en natuurlijk ook van familie en vrienden die ons geholpen hebben. In die zes weken heeft vooral de benedenverdieping van het huis een enorme metamorfose ondergaan. Vanaf nu moeten we op eigen kracht verder. Het zal dus veel langzamer gaan. Maar de eerste klap is geslagen en het is goed raak geweest!

Later volgen nog uitgebreide verhalen, met véél foto's. ;-)