Het is vandaag 13 oktober. 3 maanden geleden verhuisden we naar ons nieuwe huis. In de twee weken ervoor hadden we al wat stof doen opwaaien met enige sloopwerkzaamheden en zware constructieklussen. In de vier weken er na werd er keihard gewerkt om voor de bouwvak klaar te zijn met de belangrijkste klussen. Na de bouwvak is de kachel geplaatst, zijn glazen deuren gezet en zijn de laatste details aan de keuken op orde gebracht. We zijn nog nét niet helemaal van de "mannetjes" af: er zijn nog meer losse eindjes en er moet nog een radiator geleverd worden. Maar alles bij elkaar durven wij wel te zeggen dat de eerste fase van onze verbouwing, functioneel getiteld "grote klussen met hulp van buiten" met succes verlopen is!

Hoe het allemaal verlopen is, vind je in dit verslag en in het onderstaande fotoboek terug. Een hele berg ineens en daarom onderverdeeld in de hoofdstukjes "Voorbereiding", "De Helpers", "Afscheid van de Mooierstraat" en "Van dag tot dag". Veel leesplezier. Helaas weinig gelegenheid voor leedvermaak, want zoals gezegd: het is goed verlopen!

Klik hier en lees meer...