Volg Friso op Twitter
Strava
18 november 2008 door Friso

Olé! Eindelijk hebben we in Spanje een keertje lekker weer. Nog steeds is het koud, maar in het zonnetje ziet het leven er toch lekker uit. En eindelijk komen we eens toe aan de heerlijke clichés van het Spaanse binnenland. Wijn, tapas en stoere koebeesten natuurlijk. Eigenlijk geloofde ik er niet meer in. We waren inmiddels drie keer samen in Spanje geweest en het werd van kwaad tot erger.

In een grijs verleden waren we al eens in Andalusië, een vakantie die begon met een gezagvoerder die omriep dat het "in Malaga 6 graden" was, waarna het halve vliegtuig zich afvroeg of hij wellicht 16 graden bedoelde... maar helaas. Een week van kou, sneeuw, wind, ziekte en narigheid was ons deel. Al stapten we toen snel van ons idee om veel te fietsen af en gingen we op stedentrip naar oa Granada. Hartstikke mooi hoor, daar niet van. Maar niet de manier waarop we het land wilden zien. Vervolgens waren we natuurlijk in 2004 bij Rob & Annie, wat achteraf bezien een prachtig zonnige vakantie was ;-) en in 2006 half bij Rob en Annie en half in een ander huisje met de schoonfamily. Volledig verregend en versneeuwd kwamen we weer thuis. Hoe dan ook: Siem drukte nog één keer deze volstrekt zonzekere bestemming door. Met de afspraak dat als het nu weer bar weer zou zijn, we nooit meer een voet op Spaanse bodem zouden zetten...

En hoera! Het onmogelijke wordt mogelijk. Een prachtige week was ons deel. We (ere wie ere toekomt: Siep) hadden een trip gepland die in drie blokken uiteen viel. Alles rondom het Andalusische bergstadje Ronda. Eerst een paar dagen in een appartementje in een finca buiten het stadje, daarna een paar dagen in een hotel in de stad en daarna weer terug naar de finca.

Klik hier en lees meer...
17 november 2008 door Friso

Hello World ;-)