Volg Friso op Twitter
Strava
14 februari 2009 door Friso

Het chips-en-bierfeestje ter gelegenheid van mijn 40e verjaardag was natuurlijk al erg gezellig. Ik was dus helemaal niet voorbereid op de verassingen tijdens de rest van het weekend.

Twee dagen met je vrienden rondtoeren ("Nee agent, we gaan écht niet te hard rijden hoor!" Woehahaha!) in een Lotus Elise MK1 Type 49 had ik zelfs in mijn dromen niet verwacht. Ook het feit dat op onze overnachtingsplek ineens een berg vrienden opdook, was goed geheim gehouden. Kortom: chapeau voor Siem. Een echt surpriseweekend. Dat ik op mijn oude dag toch zo makkelijk te foppen ben... ;-)

Ik heb nog geen foto's en alleen wat vage filmpjes. We doen het hier rechts dus voorlopig even met een promoplaatje van een zusje van de auto waar we dit weekend in rondgereden hebben. Klik er op en je hebt een fijn bureaublad achtergrondje. :-)

Probleem is wel dat de geest nu uit de fles is. Ik huldigde lange tijd het principe "never meet your heroes" en ging er van uit dat als ik ooit in een Elise zou rijden, dat het dan enorm tegen zou vallen. Helaas: zelfs deze MK1 met maar 120 pk was al meer dan genoeg om een permanente grijns op mijn gezicht te toveren. En niet alleen op de mijne trouwens. Ik heb dus ineens érge last van mijn midlife crisis, dat begrijp je... 

1 februari 2009 door Friso

Je koopt in het bos een paar kuub hout van een houtzager, laadt dat in een grote kar (1x warm), laadt het thuis weer uit de kar (2x warm), stapelt het tijdelijk op (3x warm), koopt een boomzaag van een paar tientjes, knutselt een zaagbokje in elkaar en zaagt het (4x warm), klooft het (5x warm), sjouwt het vervolgens je houthok in (6x warm) en brand er natuurlijk ook nog je kacheltje van! Dus van één stuk hout word je uiteindelijk 7 keer warm!

It's an Amazing Discovery Mike!

Dat die gasten van Tell Sell dit nooit bedacht hebben... Geen wonder dat die tent failliet is. ;-)