Volg Friso op Twitter
Strava
21 mei 2009 door Friso

Ik dacht toch niet dat het zo moeilijk was. Maar de appeltaart is er dus niet uit gegaan dit keer. Het was natuurlijk een voet voor de vlaggenmast die ik Siem voor haar verjaardag gegeven heb. We hebben er gelijk maar zo'n leuke Amersfoort 750 vlag bij gekocht, die nu lekker in het zonnetje hangt te wapperen! Weer een klusje gedaan! En er moet gezegd worden: het klustempo lijkt laag, maar er zitten de laatste tijd dan ook een paar klusjes in de categorie "beveiliging" bij, en die ga ik natuurlijk niet zo maar op mijn site pletteren ;-)

 

12 mei 2009 door Friso

Wat nu weer...? We zijn lekker bezig, de laatste weken. Dat krijg je natuurlijk, wanneer het weer zo lekker is.

 

Welk megalomaan project zijn we nu weer gestart? Onder de goede inzenders wordt een appeltaart verloot! ;-)

12 mei 2009 door Friso

Vanaf 18 juni te bewonderen op onze oprit...

Lotus Elise 111S - rear

(Yep, als je klikt, heb je een mega bureaublad achtergrond te pakken...! Zet hem op "naast elkaar schikken". Moooooiii.....)

6 mei 2009 door Friso

Al vanaf het moment dat we vorig jaar ons huis betrokken, stond op de planning om de brakke schommels in de tuin weg te halen en te vervangen door iets met meer mogelijkheden. Het leek ons een leuk idee om Noor voor haar derde verjaardag een leuk speelhuis (vooral met de vurig gewenste glijbaan) te geven, dus gingen we eens in de bouwmarkt kijken, struinden we internet af en gingen zelfs bij zaken kijken die gespecialiseerd zijn in dit soort mega-speelgoed.

Helaas... Het gemiddelde kinderspeelhuis is óf enorm duur, of al gammel als je er naar kijkt. Functioneel is het ook maar niets, met schommelbalken die maar ergens halverwege tegen een huisje worden gezet en bovendien zó laag hangen dat je ermaar amper fatsoenlijk mee kunt schommelen. De oude Wittebollenconclusie geldt weer: je kunt het maar beter zelf doen. Kost minder en wordt beter.

3 mei 2009 door Friso
Noor 3 Jaar!

De verjaardag van Noor viel dit jaar in twee brokken uiteen. Vorige week mocht ze het al samen met de Wittebollen vieren. Vandaag werd het nog even dunnetjes overgedaan.