Volg Friso op Twitter
Strava
13 januari 2010 door Friso

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan werk.nl. Ondanks positieve kritieken van onder andere de Consumentenbond, wil het met het imago van de site nog niet echt lukken. We houden vinger aan de pols: wat wordt er eigenlijk getwitterd over het WERKbedrijf? Laten we over een jaar nog eens kijken of de mood een beetje veranderd is... Dan heeft Friso zijn werk goed gedaan.

1 januari 2010 door Friso

Het was al een traditie om met Oud & Nieuw met vrienden rond de tafel te zitten, terug te blikken op het oude jaar, vooral vooruit te blikken op het nieuwe jaar en tegelijk een enorme hoeveelheid kaasfondue weg te werken. Aan deze traditie is inmiddels "Pannenkoeken voor de kinderen!" toegevoegd. ;-)

Traditiegetrouw ook weer meer foto's van de kleintjes dan van de groten. Moet ik toch eens iets geautomatiseerds op verzinnen!