Volg Friso op Twitter
Strava
22 februari 2010 door Friso

Auw! Mijn linkerknie was al een zorgenkindje, waardoor ik altijd gebruik maak van de rechter als ik op mijn hurken moet. Mijn rechterknie voelt nu als de linker... :-(

Hoe dan ook: we hebben dit weekend een paar fijne stappen voorwaarts gemaakt. Natuurlijk twitterde ik al over ellende met het veranderen van de bekabeling bij het verplaatsen van de HTPC en het eerste bamboe vensterbankje. Verder is eindelijk het onderstel van het nieuwe bureau klaar. Perfectie bestaat niet, maar het ziet er prima uit:

Nu nog een definitief blad en we kunnen eindelijk lekker werken! Ik heb er in elk geval alle vertrouwen in dat het er netjes uit gaat zien.

 

[...]\ EDIT: bijna een jaar later is het bureau eindelijk af! Lees hier verder.

11 februari 2010 door Friso

Lanzarote. Da's eigenlijk Spanje. En Spanje is voor ons een uitermate riskante onderneming, wat het weer betreft. Hoe dan ook: we wilden graag even uit de winterkou en sneeuwprut. We wilden een lekker zonnetje en niet te ver vliegen. Bovendien wilde ik het jaar weer eens sportief beginnen. Als je dat allemaal bij elkaar optelt, kom je bijna automatisch op Lanzarote uit. Geliefd doel voor wielrenners en triathleten. Maar ook voor zonzoekers natuurlijk. Ook wanneer dat mensen zijn die in Spanje altijd regen (of sneeuw...) hebben. Klik hier en lees meer...