Volg Friso op Twitter
Strava
24 maart 2010 door Friso

Zo. Ik hoor nu dus een half dozijn keer per dag een enorme kreet van onze bovenverdieping komen. Hoe een klein hokje toch heel wat geklus op kan leveren... Brakke kasten afbreken, grondig schoonmaken, alles schilderen, oude drempels uitbikken en nieuwe storten, nieuw vloertje, rekken plaatsen, drie IKEA kasten er in ;-) en om het af te maken nog wat kekke verlichting en zo maakten we van een onhandelbaar hok een mooie garderobekamer. Siem is er in elk geval helemaal gelukkig mee.

Natuurlijk heb ik zoals gewoonlijk nog een rafelig randje over. Er moet nog een kast om de CV ketel gemaakt worden. Maar dat komt wel. Of voorlopig niet natuurlijk. Eerst weer andere klussen met hogere prioriteit te doen.

 

13 maart 2010 door Friso

't Is net als het eerste stapje van je kind. Je eerste CJIB envelop voor de nieuwe auto is ook zoiets wat je niet zo maar vergeet. Het blijft toch een speciaal momentje.