Volg Friso op Twitter
Strava
30 april 2010 door Friso

Ik houd natuurlijk helemaal niet van het strand! Gelukkig had ik met Dennis een heel ander uitje in het verschiet. Lotus importeur Van der Kooi nodigt (blijkbaar traditioneel) zijn klanten uit voor de opening van het raceseizoen tijdens een circuitdag op Zandvoort. Op deze dag zijn niet alleen Lotussen of Caterhams te bewonderen: er rijdt van alles rond, zoals wij mochten ondervinden. Hoewel de dag met regen begon, konden we (principes zijn tenslotte principes) lekker de hele dag zonder dak rijden.

We zijn overigens niet zelf het circuit op gegaan. Te weinig ervaring, maar een half lekke radiator helpt ook niet natuurlijk. Wie weet, een volgende keer...? Het moet gezegd worden: het zag er allemaal zeer verleidelijk uit!

Mooiste plaatje van de dag: een fijne actiefoto van de Exige GT3 van Willem van der Kooi.

 

(Ik heb er maar gelijk een wallpaper van gebakken. Klik op de foto...)

Hieronder drie albums met de foto's die ik maakte. Niet allemaal even strak, maar er zitten een paar leuke bij...

7 april 2010 door Friso

Afgelopen weekend zaten we weer eens in een huisje op Texel. Natuurlijk waren de weersvooruitzichten beroerd, maar de traditie wil dat het dan altijd meevalt en dat bleek nu ook weer. (Onthouden: Spanje altijd minder, Wadden altijd beter...!) Kortom: het was weer leuk, ontspannen en gezellig.

Naast de gebruikelijke pret (veel fietsen, rondklooien op het strand, kaasfondue, vrouwen die om 10 uur omvallen en mannen die tot diep in de nacht doorbomen) konden we dit keer gebruik maken van de rivaliteit tussen 4- en 3-jarigen. Kortom: Niels en Noor leerden dit weekend allebei fietsen zonder zijwieltjes. Hier het bewijs!

 Op youtube heb ik nog meer brakke, maar wel vermakelijke, filmpjes gezet.