Volg Friso op Twitter
Strava
31 mei 2010 door Friso

Eerlijk is eerlijk: Opa Wittebol begon hem een beetje te knijpen. Zou met Jelmer en Friso de naam Wittebol uitsterven? Gelukkig hadden wij nog een verrassing voor hem in petto. Op 31 mei kwam onze eigen Bram ter wereld. In lijn met tradities krijgt hij de voorletters JB. We hadden alleen beter "Ach en wee, weer een JB" of "Poehee, weer een JB" op de kaart kunnen zetten, want Siem had er uiteindelijk 28 uur voor nodig om hem naar buiten te werken. Maar toen was het resultaat er ook wel naar!

 

26 mei 2010 door Jan

Op de befaamde jaarlijkse klassiekershow in Essen was heel wat moois te zien. Onder andere deze BMW 328.

12 mei 2010 door Friso

Ja, ja, het is al weer een dikke week geleden... Schandalig natuurlijk! Deze papa had het een beetje druk... Maar kijk toch eens wat een dame onze Noor al geworden is:

 Noor 4

Maar een verjaardagsmuts wordt natuurlijk ook nog altijd met grote vreugde gedragen.