Volg Friso op Twitter
Strava
26 september 2010 door Friso

En op de volgende manier wordt het echt niet simpeler! ;-) Maar het geeft wel een goed kijkje in de keuken bij de scheiding die je vaker ziet tussen F1 teams en de namen die er op staan.

Klik hier en lees meer...

9 september 2010 door Friso

Even de zaken in perspectief zetten. Hoe klein is een Elise precies? Of is het meer: hoe groot is een Rolls eigenlijk? Donders! Ik zie liever een vrachtwagen in mijn achteruitkijkspiegel, geloof ik... 

7 september 2010 door Friso

Ik zat vandaag wat aan de m'n site te prutsen en dus liep ik door wat testscriptjes en oude inspiratiebronnen heen. Niet noodzakelijkerwijs om er iets mee te doen, maar goed.
Ik weet nog goed dat ik ergens in 1997 deze site voor het eerst onder ogen kreeg en compleet plat ging. 13 jaar later (!!!) is het nog steeds één van de strakste stukjes webdesign die ik ooit heb gezien. Het oorspronkelijke .swf bestand is misschien wel nergens meer te vinden, maar ik had het dus nog. Wie wat bewaart, die heeft wat! ;-)

De linkjes in het bestand doen het niet meer en de site van de maker - Gabo Mendoza - heeft lang plat gelegen. Inmiddels lijkt hij weer een beetje tot leven gekomen te zijn. Check www.gabocorp.com voor zijn recente werk. Ook mooi, maar de eerste klap was wel een daalder waard.

Enjoy!