Volg Friso op Twitter
Strava
23 november 2010 door Friso

Sja, wat kun je anders zeggen als je een deel van je klus met een Brabo gedaan hebt? Brabo's bouwen geen schuurtjes, ze bouwen schurkes...

Anyway! Zonder plan ben je nergens: 

(clickerdieklik voor een grote plaat...!)

Klik hier en lees meer...

15 november 2010 door Friso

Mijn vorige post ging over de beklimming van de Pantokrator. Mooi gevolgd met GPS en inspirerend genoeg om een heel verhaal bij te schrijven. Voor de afdaling leek het me slimmer om de GPS maar uit te zetten. Ik zou eens de neiging kunnen krijgen om zo hard mogelijk naar beneden te gaan... Maar nerd zou nerd niet zijn: ik had nog altijd mijn Archos helmcamera liggen en wilde daar toch iets meer mee experimenteren.

Klik hier en lees meer...

4 november 2010 door Friso

"Road no good", zegt de jonge Korfioot. Als ik zijn auto eens bekijk, is zijn beoordelingsvermogen op de kwaliteit van wegen heel relatief. In negatieve zin dan. De gedeukte oude Mazda krijgt ongetwijfeld heel wat onverharde kilometers voor de kiezen. Toch heeft hij net in houtje-touwtje-engels bevestigd dat dit de onverharde doorsteek is naar Strinylas, de weg waar ik naar op zoek ben. Nog één grijns en een zwaai en weg is hij weer.

Klik hier en lees meer...