Volg Friso op Twitter
Strava
12 oktober 2012 door Friso

Inderdaad: het is oktober en ik blog over onze zomervakantie. Het moet niet gekker worden. Maar onze vakantie in Frankrijk is leuk genoeg om iets over te schrijven en nu heb ik een uurtje over. (Ja, nu al.) Dus waarom niet?

Het vakantieconcept van dit jaar is precies hetzelfde als vorig jaar. Ook nu hebben we geen plannen om ver weg te gaan. Drie dagen voor vertrek kijken we waar in Europa het de komende twee weken lekker weer is. In die regio zoeken we wat fietsmogelijkheden, een startcamping waar we onze auto kunnen dumpen en vervolgens pakken we de auto in, drogeren de kinderen met Smarties, Nuts, Mars en Aspirine en gaan rijden. Kind kan de was doen. 

Klik hier en lees meer...

12 oktober 2012 door Friso

Wat zie je nu onderaan dit bericht staan? Categorieën Auto's en Klussen...? Maar een respray en wat knip en plakwerk mogen toch geen klus heten? 

Jammer en helaas. Eén van de belangrijke zegswijzen in onze familie is "Je weet je omringd door ijdeltuiten, nietsnutten en nonvaleurs. Je moet alles zelf doen!" en ook nu ging dit weer eens op.

Het begon allemaal met een flinke beschadiging en flinke steenslagschade op de neus van mijn Elise, zoals ik in "Sneak Preview" al uitgebreid beschreven heb.

Om het verhaal op te pakken waar de sneak preview eindigde: al snel zette ik mijn gedachten om in een eerste concept op de auto. Met wat draad en schilderstape zette ik er een eerste lijntje op.

Klik hier en lees meer...