Volg Friso op Twitter
Strava

Info

Waarom deze site

Al jaren zet ik de foto's van onze vakanties online, maak ik sites voor trouwerijen en zet ik bestandjes op het web zodat mensen ze kunnen downloaden. Daarvoor gebruikte ik de 25 mb webruimte die ik bij xs4all tot mijn beschikking heb. Dit zorgde ervoor dat al mijn sites tijdelijk waren. Om plaats te bieden voor een nieuw verhaal, moest het oude wijken. Begin 2004 kon ik het domein www.wittebol.net claimen, dus heb ik dat direct gedaan.

Mijn doel met www.wittebol.net is natuurlijk dat het een leuke portal wordt voor de hele familie. Aangezien ik echter de enige ben die tot nu toe web presence heeft, heb ik er nu nog mijn persoonlijke site van gemaakt. Ik verwacht echter toch wel zéér binnenkort "Jan's TR3 Page"!

Hoe dan ook: alle oude meuk, en heel veel nieuwe, kan ik nu weer lekker online mikken.


Algemene informatie

Techniek: deze site draait gewoon bij mij thuis, via een ADSL 6mbit/768kbit verbinding. Mocht je problemen hebben met deze site, stuur dan even een mailtje aan friso.wittebol [at] xs4all.nl.


De foto's op deze site

Als foto's het niet doen: als je de nieuwste versie van Internet Explorer gebruikt (en dat doen de meeste mensen tegenwoordig) dan zie je een geel balkje bovenin het scherm met de melding dat een popup wordt geblokt. Deze moet je toestaan. Het is geen popup, maar een nieuw venster waarin de foto's getoond worden. Nieuwere foto's hebben een hoge(re) resolutie. Om ze bij een resolutie van 1024x768 (toch nog vrij standaard...) te kunnen bekijken, heb ik het zo gedaan.

Foto's op deze site: ik mik heel veel online. Kom je jezelf tegen en vind je dat niet leuk, stuur me dan een mailtje. Dan gooi ik de betreffende foto(s) er weer af.

Nog één over foto's op deze site. Voor bijna alle foto's geldt: PRINT ZE NIET ZELF UIT! Vrijwel elke foto op deze site is teruggebracht in resolutie en met hoge compressie opgeslagen. Met andere woorden: de originele bestanden zijn stukken beter. Let daarom even op: de foto's met het voorvoegsel DSC zijn allemaal gemaakt met een SONY DSC F707 en de foto's met IMG zijn gemaakt met een Canon EOS 350D. Deze kunnen eenvoudig bijbesteld worden. Let wel: foto's met een toevoeging aan de bestandsnaam zijn bijgewerkt: _cut betekent dat de foto bijgesneden is; _edit betekent dat er (nog) meer met de foto is gebeurd, dus dat kleuren, rode ogen, gele tanden en andere minder fraaie zaken zijn bij- en weggewerkt. Wil je een afdrukje? Mail me even, dan laat ik ze afdrukken en bezorgen bij een HEMA bij jou in de buurt, of ik stuur de originele bestanden aan je op.


Zakelijk

Wil je meer over mijn zakelijke besognes weten of heb je behoefte aan zakelijk contact? Check dan de site van QG Consulting.